Jutros u ranim jutarnjim satima, radi vremenskih neprilika, snijega i padavina, otkazane su sve utakmice 8. Kola Kantonalne SBK/KSB lige, javljeno je iz Nogometnog Saveza SBK/KSB. Također tu spadaju i sve utakmice nižih uzrasta, pa tako i pioniri nisu odigrali svoju zakazanu utakmicu, kao ni ostale ekipe koje su imale utakmice zakazane za današnji datum.

Nadokanda će biti naknadno objavljena, nakon što se sastane Natjecateljska komisija spomenutog saveza. Slijedi pauza za blagdane, a sljedeća utakmica po redu za NK Kreševo jeste upravo utakmica sezone, protiv ekipe NK Romari iz Viteza. Datum odigravanja je 24.04. u 17:00 na STAMAL Areni. Ne sumnjamo da će ova pauza dobro doći našoj ekipi kako bi se što bolje pripremili za predstojeći derbi. 

Što se tiče uzrasta pionira, sljedeća njihova utakmica jeste za točno 10 dana, 20.04. protiv ekipe FK Fojnica, na stadionu Džemal Numanagić. Sudac će svirati početak u 15:00.

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo