Antonio Tomić novi je predsjednik Nogometnog kluba Kreševo! 

 
Odluka je usvojena jednoglasno jučer 14.07.2022. godine na izvanrednoj skupštini istoimenog kluba. Zamijenio je Ivicu Oroza, dosadašnjeg predsjednika, a razlog promjene u vrhu ‘kostura’ nogometnog kluba jeste nedostatak vremena, koje je potrebno kako bi se kvalitetno i predano vodilo klub na visokoj razini što zapravo i jesu ambicije uprave kluba. Uprava je predložila Antonija Tomića kao adekvatnu zamjenu, uz spoznaju da je Antonio osoba koja je već dugo na visokoj razini u nogometnom svijetu, te zasigurno može puno doprinijeti razvoju kluba. 
 
Ivica Oroz je funkciju predsjednika obnašao nepune dvije godine, te preuzeo najveću odgovornost onda kada je bilo najpotrebnije, sjeo u ‘prašnjavu’ fotelju, zavrnutih rukava, te sa Kreševskom omladinom vratio nogometni duh u našem gradu. Ivica se danas na sjednici zahvalio upravi kluba, navijačima, gledateljima, obitelji, te svima ostalim koji su bezuvjetno podržavali njegov rad, bili podrška nakon raznih teških događaja kako bi ustrajao na poziciji predsjednika. 
 
Polovičan rad nikad nije dolazio u obzir u bilo čemu, odlučio je Ivica pa tako i kada je u pitanju nogometni klub Kreševo, te je radi količine obaveza koje ima, kao i onih koje slijede odlučio svoje mjesto ustupiti Antoniju. Ivica se neće povući iz nogometnog kluba, nastaviti će doprinositi istom iz pozicije skupštine kluba, a plodovi njegovog rada su vidljivi iz omladinskog pogona koji broji 40 mališana uz konkurentan seniorski tim uz stabilnu financijsku konstrukciju kluba. 
 
Antonio, nakon što je preuzeo predsjedničku ‘štafetu’ od Ivice, zahvalio svima u klubu na ukazanom povjerenju, te dao riječ da će ulagati velike napore da nastavi stazama truda, kvaliteta, i predanosti, kako bi klub nastavio da stoji na zdravim nogama, a najavio je i osvježenja koja se tiču prije svega trenerskog, a i igračkog kadra. 
 
U narednim danima klub će se oglasiti povodom toga. 
Uprava kluba se još jednom zahvaljuje Ivici Orozu na velikom doprinosu i žrtvi našem klubu, jer bez Iveka mnoge stvari ne bi smo sami mogli ostvariti. 
logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo