Početkom sedmog mjeseca je došlo do promjene u upravi kluba. Točnije, na mjesto predsjednika je došao Antonio Tomić, koji je u startu pokazao mješavinu mladalačke upornosti i nogometnog iskustva.

Najprije je u klub došao novi trener.

Radi se o Oliveru Vujici iz Busovače. Potpisao je ugovor na jednu polusezonu s mogućnošću produženja.

Oliver je rođen 19.10.1968. godine u Zenici, a trener je to s dugogodišnjim trenerskim iskustvom, koji posjeduje UEFA-inu A licencu, koju je stekao na trenerskom programu N/FS BiH. Napomenimo da je upravo ta licenca najviša trenerska licenca u nogometnom svijetu. 

Bio je angažiran na klupama raznih momčadi, i to: NK Novi Travnik u sezoni 2017/18,, NK Busovača koju je trenirao 10 godina s prekidima, te kao trener juniorske selekcije NK Čelik Zenica u sezoni 2019/2020. 

Najveći Oliverov uspjeh jeste plasman u Prvu ligu Federacije BiH s ekipom NK Novi Travnik, a uz to osvojio je i 2x Kup SBK s NK Busovača.

Prijelazni_rok.jpg

Nakon trenera su u klub stizali već isprofilirani igrači, i kadar koji je potreban klubu.

Prvi od novih igrača je mladi Marko Antić. 

Marko je rođen 17.10.1997, igra na poziciji veznog igrača a dolazi iz susjednog NK Kiseljaka, kao dugogodišnji igrač.

Drugo pojačanje je Davor Miličević.

Rođen je 04.06.1994. godine, igra na poziciji krila ili napadača, a dolazi kao dugogodišnji igrač susjednih NK Brnjaka. Nakon više godina odlučio se vratiti gdje je i započeo svoju karijeru velikog nogometa. 

Također treba istaknuti da je bio jako bitan kadar u sezoni osvajanja titule prvaka Županijske lige, te nositelj igre u II. ligi Zapad sada već bivšeg kluba, NK Brnjaci.

Treći novi igrač je Erdin Ramić.

Rođen je 16.05.1993. godine, vezni igrač, dolazi iz FK Viteza. Pored spomenutog kluba igrao je za omladinski pogon Čelik Zenica, također u15/u17 reprezentativac BiH, te bivši igrač: NK Busovača, BSV Rehden, FK Rudar Kakanj, NK Novi Travnik. 

Zasigurno se radi o velikom pojačanju koje ima i iskustvo igranja u Prvoj ligi FBiH, a u narednom periodu će braniti boje Kreševskog kluba!

Četvrto pojačanje je Josip Čakić.

Popularni "Biba", rođen je 29.05.1991. godine, vezni igrač. Radi se o igraču sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom kada je u pitanju veliki nogomet. 

Igrao je za mnoge ekipe: NK Busovača, NK Zelina, IFK Åmål, SV 1910 Neuhof, NK Jadran Tučepi, 1.FC Südring Aschaffenburg, te druge.

Najpopularnija web stranica koja je zapravo registar nogometnih igrača - Transfermarkt, procjenjuje njegovu nogometnu tržišnu vrijednost na 25.000€.

U klub je stigao i Almir Hodžić.

Rođen 15.11.1998. godine, igra na poziciji obrambenog igrača. Dolazi iz kluba koji se natječe u istom natjecateljskom rangu kao i Kreševo, FK Kaćuni. Također poznat kao vrlo borben i srčan igrač. 

S obzirom da je spomenuta ekipa jako konkurentna uz činjenicu da je Almir prvotimac, zasigurno će doprinijeti kvaliteti u igri uz upotpunjavanje deficitarnih pozicija, te u ostvarivanju taktičkih zamisli novopečenog trenera.

Posljednje objavljeno pojačanje je Marijo Slišković.

Marijo je rođen 22.10.1997. godine, igra na poziciji napadača, a dolazi kao slobodan igrač, dok je prije toga imao angažman u NK Kiseljaku, gdje je proveo svoju cijelu igračku karijeru. 

Za vrijeme aktivnog igranja velikog nogometa, Marijo je duži period nosio titulu najboljeg strijelca druge lige FBiH. Zasigurno ga možemo svrstati u igrače kojima ne treba puno vremena do pogotka.

 

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo