U Nedjelju, 11.09.2022. godine, Kreševo igra svoju prvu prvenstvenu utakmicu, a ugostit će ekipu OFK Lugovi od 16:30. Kreševo ambiciozno ulazi u sezonu, sa samo jednim ciljem - biti prvak Županijske lige SBK/KSB 2022/23. Podsjetimo da je loša forma i uzak igrački kadar spriječio Kraljeve prošle sezone na takav podvig. Nakon osvježavanja uprave, došla su i nova pojačanja, te vjerujemo da je naša momčad konkurentna za ostvarivanje cilja ove sezone.

IMG 9913

Ne sumnjamo da će i publika nastaviti doprinositi i uljepšavati atmosferu na STAMAL Areni kao što je to bilo i prošle sezone, a tu su i uvijek vjerne Šegalije.

Vidimo se u Nedjelju u 16:30!


Sa natjecanjem starta i omladinski pogon, tačnije pretpioniri, na STAMAL Areni igraju od 12 sati, također u Nedjelju protiv ekipe NK Nova Bila.

Sretno svim uzrastima u lovu na bodove! 

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo