NK Kreševo za vikend igra 3. kolo Županijske lige SBK/KSB. U goste nam dolazi konkurent za prvaka, FK Kaćuni. Susret se igra od 15:30 na STAMAL Areni. Vjerujemo da će gledatelji ponovo uživati u svim čarima nižih liga, a Kraljevi će pokušati odnijeti sva tri boda na domaćem terenu. Prisjetimo se da Kreševo za sad ima stopostotan učinak u prva dva kola, bez primljenog pogotka. U prvom kolu pobjedili su Lugove rezultatom 4:0, a u derbiju 2. kola slavili su u Busovači rezultatom 0:1 pogotkom Sliškovića.

Ostale utakmice 3. kola:

FK Fojnica - NK Nova Bila

NK Šantići - NK Bilalovac CPU

OFK Lugovi - NK Busovača


Cicibani u prvenstvu igraju u gostima protiv susjednih Brnjaka na Stamal Areni, 24.09.2022. godine od 11:00 sati, dok su predpioniri oslobođeni utakmice ovo kolo zbog neparnog broja ekipa u prvenstvu.

Također, sve utakmice ovog kola uzrasta Cicibana možete ispratiti na Stamal Areni, kao i utakmicu kombiniranog sastava Kreševa i Brnjaka uzrasta pionira pod imenom NK Brnjaci koja igra protiv Viteza.

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo