Nakon pauze, Kreševo nastavlja sa prvenstvenim utakmicama, u Nedjelju (09.10.2022. godine) u goste nam dolazi ekipa FK Fojnice. Kreševo će tražiti nova tri boda na domaćem terenu, te vidno je da ekipa Olivera Vujice ove sezone ne želi da im itko pomrsi planove za viši rang. Utakmica se igra od 15:00 na STAMAL Areni. S obzirom da je Fojnica konkurentna momčad, kraljevima neće biti lako u ostvarivanju nauma. Ne sumnjamo da će obe ekipe pružiti dobru predstavu visokoj posjećenosti koja se očekuje na tribinama. Vidimo se u Nedjelju!


Što se tiče mlađih uzrasta, predpioniri igraju svoju prvenstvenu utakmicu u Subotu protiv ekipe Šantića u Šantićima (Vitez) u 12:00, a cicibani igraju su slobodni ovaj vikend.

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo