trener-vijest422021.jpg

Nogometni klub Kreševo dobio je trenera prve momčadi. Podsjećamo, Kreševo ponovo dobiva seniorski tim od naredne sezone. Oko kluba se okupila skupina mladih i sposobnih ljudi, koji žele oživjeti ovaj nekad jaki klub , koji je bio ponos cijelog grada i svojevremeno je igrao i četvrtinu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Oko kluba se nakon dugo vremena stvorila pozitivna klima,i svi su spremni da stvaraju novu eru kluba i ispisuju najljepše stranice kreševskog sporta. Novi predsjednik kluba je Ivica Oroz, koji ne krije svoj entuzijazam i ambicije. Vjeruje kako Kreševo zaslužuje imati jak seniorski tim,ali i omladinsku školu, iz koje će se crpiti igrači za prvi tim.

Trenersku poziciju popunio je Aleksandar Simić, 40-godišnjak koji je završio višu školu za sportske trenere, a već 10 godina posjeduje i UEFA A licencu.

Bio je trener omladinskih kategorija u FK Slavija, a potom i asistent u prvom timu, te je vodio i nekoliko utakmica u Premijer ligi. Potom je vodio mlađe kategorije FAMOSA , a bio je i trener prvog tima dvije godine. Kao izbornik područnog Saveza FS RS Sarajevsko-romanijske regije osvajač je Kupa regija NS BiH i sudionik UEFA kupa regija.

Najveći igrački trag ostavio je u Slaviji, gdje je proveo 10 sezona, a igrao je i za Leotar i GOŠK. Posljednje dvije sezone igrao je upravo za NK Kreševo.

Sada se vraća u Kreševu, gdje će obnašati funkciju trenera i tajnika kluba. Ugovor je potpisan na jednu sezonu.

Simić je sigurno dobar izbor za trenera Kreševa, a kako smo saznali iz izvora bliskih ovom sportskom radniku, riječ je o odgovornoj i vrijednoj osobi, koja neće kukati i odmah će se posvetiti poslu. Veliku pozornost pridaje sitnicama, a njegovi ciljevi i ambicije su uvijek visoko postavljeni.

Nadamo se da će Simić biti važan kotačić u vraćanju NK Kreševo na stare staze slave.

 

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo