Općinski načelnik Renato Pejak i njegov prethodnik na toj poziciji Radoje Vidović danas su primili čelnike Nogometnog kluba „Kreševo“.

IMG bb485826d122aad48101e6e5d7f98aa1 V

"Javnost je već upoznata s tim da NK „Kreševo“, nakon dulje pauze, od ove sezone ponovno dobiva seniorsku momčad i starta u službenim natjecanjima. U Upravi Kluba okupili su se mladi ljudi, puni energije i željni da kreševski nogomet vrate na stare staze slave, a ne manjka ni onih koji žele financijski pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva. U tom smislu će, uz sponzore, svoj obol dati i Općina Kreševo, što je i bio povod današnjeg okupljanja, koje su čelnici Kluba iskoristili kako bi predstavili planove i zahvalili načelniku Pejaku na potpori.
Seniorski tim će se, pod trenerskom palicom nekadašnjeg prvotimca Aleksandra Simića, i s Ivicom Orozom na čelu Uprave Kluba, uglavnom graditi na domaćim snagama, a jedan od ciljeva je i da se kroz rad s omladinskim pogonima u narednim godinama osigura stabilan priliv novih prvotimaca. 
Novoformirana momčad se, paralelno s osiguravanjem uvjeta za rad od strane Uprave (uređenje terena, prikupljanje financijskih sredstava, itd.), kali kroz prijateljske utakmice, a u dosadašnje dvije zabilježena je pobjeda protiv „Famosa“ u Vojkovićima (4:1) i poraz na domaćem terenu protiv „Brnjaka“ (0:1)." prenosi za javnost kresevo.ba.

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo