U Nedjelju (03.10.2021. godine) naša momčad seniora igra treće kolo Kantonalne SBK/KSB lige. Nakon pobjede protiv ekipe OFK Lugovi te remija u Vitezu protiv ekipe NK Romari, ugošćujemo ekipu Bilalovca CPU na STAMAL Areni. Prošla dva susreta dokazuju snažnu želju ekipe da vrati klub na staze stare slave. Podržimo skupa naše nogometaše na tom putu.

Susret počinje od 15:30 sati.

Ulaz je 2 KM, a dame i osnovnoškolci su oslobođeni plaćanja ulaznica. Nadmašimo brojku posjećenosti od 350 koja je zabilježena protiv ekipe OFK Lugovi. Vidimo se na stadionu!

Uprava NK Kreševa za ovu utakmicu ponovno organizira nagradnu igru koju možete pogledati na službenim Instagram i Facebook profilima kluba. Želimo sreću svima koji učestvuju u istoj.

Ostale utakmice trećeg kola seniorskorskog ranga:

NK Šantići - FK Kaćuni

NK Busovača - FK Fojnica

OFK Lugovi - NK Romari


Pioniri također igraju sa ekipom NK Bilalovac CPU. Susret će odigrati u Subotu (02.10.2021. godine) u Bilalovcu od 10:00 sati. Što se tiče cicibana, u Subotu (02.10.2021. godine) ugostit će ekipu NK Romari iz Viteza. Njihov susret počinje od 11:00 sati.

Sretno svim uzrastima u napadu na bodove ovo kolo!

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo