U Nedjelju (17.10.2021. godine) odigrano je 5. kolo seniorskog ranga Kantonalne SBK/KSB lige. Kraljevi su bili domaćini ekipi NK Šantići, susret se igrao od 15:00 na osunčanoj STAMAL Areni.

U prvoj postavi, trener Simić nije puno mijenjao, standardnih 3-5-2 uz razliku da je Topić prešao na mjesto povrijeđenog Mišanovića, dok je Ivičevićevo mjesto pojačao Bjelica. Ostatak ekipe, u odnosu na susret s Fojnicom je uz ove razlike, ostao isti.

Može biti slika sljedećeg: tekst

Može biti slika sljedećeg: tekst "NKKRESEVO NK KREŠEVO POČETNI SASTAV NKŠANTIĆI Bjelica TRENER ALEKSANDAR SIMIĆ PRIČUVE TROGRLIĆ NUJIĆ ALIBEGOVIĆ RAMIĆ FAZLIBAŠIĆ STANIĆ ČELAN Oroz Durmiš Fatić Batak Topić Kujundžić Tolo Marić Merdić κ. Merdić Dž. 5.KOLO KANTONALNA LIGA SBK/KSB 2021/22 www.nkkresevo.com"

Susret je počeo napadački, te su Kraljevi odmah u 4.-oj minuti došli do zgoditka nakon izvođenja kornera, poentirao je Topić. Vodstvo se povećava u 20.-oj minuti, siguran je Ivica Oroz. Nakon toga, prvi od svoja tri gola postiže Eldin Durmiš, minuta je 26. a rezultat povišen na 3:0. U strijelce se upisuje i Bjelica u 33.-oj minuti i povećava još jednom, na 4:0. U prvom poluvremenu bila su još dva zgoditka, Bjelicin u 38.-oj minuti, i Durmišev u 42. Rezultat na poluvremenu je 6:0

santici9.jpg

Ni u drugom poluvremenu Kraljevi nisu posustajali. Bjelica grabi svoj hat-trick, povećava vodstvo na 7:0 u 56.-oj minuti, a među strijelce stao je i mlađahni Alibegović samo 4 minute kasnije, rezultat je 8:0. U 69.-oj minuti strijelac je ponovo Ivica Oroz za 9:0, dok je Durmiš također jurio za svojim hat-trickom i ostvario ga 5 minuta prije kraja, te postavio konačnih NK Kreševo - NK Šantići 10:0.

Može biti slika sljedećeg: tekst "FULLTIME K"KREŠEVO" RESEVO" roy ŠANTIĆI 1979 0 NK "KREŠEVO 10 Topić 20' 69' Oroz, 26 42' 85' Durmiš, 35' 35’38’56 56 Bjelica, 58' Alibegović KOLO KANTONALNA LIGA SBK/KSB 2021/22 www.nkkresevo.com 19"

Podrška publike i pjesma s tribine i ovaj put nije nedostajala, NK Kreševo pratilo je do sad u sezoni najviše gledatelja. 

Da uprava vodi računa o istim, vidjelo se to na poluvremenu kada je, i po praksi, izvučen sretni gledatelj, te je isti nagrađen s poklon majicom kluba.

santici7.jpg

Kreševo preuzima vodstvo nakon 5 kola na tabeli, tako što je povećalo gol razliku u odnosu na ekipu NK Romari. Sljedeće kolo Kraljevi idu u goste ekipi NK Busovača u Busovaču. Susret se igra za 7 dana u 14:30.

Ostale fotografije sa utakmice možete pogledati ovdje.

Također, uprava se potrudila obezbijediti i video sažetak utakmice koji možete pogledati na našem youtube kanalu. Zasluge za kameru i montažu ima Filip Marić. Ovim putem mu se zahvaljujemo na velikom doprinosu što se tiče ove utakmice. Trudit ćemo se da ovaj tip sažetka za naredne utakmice objavimo kad god budemo u mogućnosti.

Ostali rezultati 5. kola seniorskog uzrasta:

NK Busovača - FK Kaćuni 2:0

OFK Lugovi - FK Fojnica 3:0

NK Romari - NK Bilalovac CPU 5:0


Što se tiče mlađih uzrasta, pioniri, koji su igrali protiv ekipe NK Brnjaci, na STAMAL Areni u Kreševu, poraženi su od istih rezultatom 0:6. S druge strane, uzrast cicibana je gostovao, također ekipi Brnjaka na Brnjacima, te su poraženi rezultatom 5:2. Strijelci golova za našu ekipu bili su Ivan Marić, i Mihael Stanić.


Još jednom, STAMAL Arena napunjena publikom, raspjevana, te golovima okrunjena utakmica, pokazala je samo plodove napornog rada kako uprave tako i prvog tima zajedno sa trenerom Simićem.

Ovim putem se uprava zahvaljuje na neizmjernoj podršci koju gledatelji pružaju nakon svake domaće pa čak i gostujuće utakmice našem seniorskom timu koji je imao nekoliko godina pauze. Slike pokazuju sjajnu atmosferu koja vlada u klubu i oko njega, te se nadamo da ćemo svi skupa vratiti Kraljevski klub na mjesto koje mu i pripada, a to je prvo. #zajednozakreševo

logo

Nogometni klub Kreševo osnovan je 1956 godine. Prvu natjecateljsku utakmicu odigrali su na Domaćem terenu protiv Mladosti iz Sarajeva. Domaće utakmice NK Kreševo igra na Stamal Areni. Najveći uspjeh kluba do danas je nastup u prvoj Ligi federacije u sezoni 2005/06, što je rezultiralo osvojenim četvrtim mjestom na kraju sezone.

KONTAKT

NOGOMETNI KLUB KREŠEVO

Troska bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 (0) 30 806 675

E-mail

info@nkkresevo.com

NK KREŠEVO - 2021 sva prava pridržana Design and development logo